Üdvözöljük a LidaGreen.hu oldalon! Ezek a feltételek felvázolják a fogyókúrás tablettáink használatának szabályait és előírásait. Termékeink megvásárlásával és használatával Ön elfogadja ezeket a feltételeket.

A fogyókúrás tabletták használata
1.1 A fogyókúrás tablettákat úgy tervezték, hogy egészséges étrenddel és rendszeres testmozgással együtt alkalmazva segítsék a fogyást. Az eredmények személyenként eltérőek lehetnek.

1.2 A fogyókúrás tabletták szedése előtt konzultáljon orvosával, hogy megállapítsa, hogy azok alkalmasak-e Önnek, különösen, ha bármilyen egészségügyi problémája van, vagy gyógyszert szed.

1.3 Ne lépje túl a fogyókúrás tabletták ajánlott adagját. A túlzott használat nemkívánatos hatásokhoz vezethet.

1.4 Hagyja abba az alkalmazást, ha olyan mellékhatásokat tapasztal, mint például szívdobogás, szédülés vagy hányinger.

1.5 Tartsa a fogyókúrás tablettát gyermekek számára elérhetetlen helyen.

Fizetés és szállítás
2.1 A fogyókúrás tablettákért a vásárláskor kell fizetni.

2.2 A fogyókúrás tablettákat a vásárláskor megadott címre szállítjuk. Nem vállalunk felelősséget a késedelmekért vagy a szállítás elmaradásáért, amelyek olyan, rajtunk kívül álló tényezők miatt következnek be, mint például az időjárási körülmények vagy a szállító céggel kapcsolatos problémák.

2.3 Miután a csomagot feladtuk, nem vállalunk felelősséget az elvesztésért, sérülésért vagy lopásért. A csomag címzetthez való eljuttatása a fuvarozó felelőssége. Mi azonban mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek a futárcéggel kapcsolatos problémák megoldásában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás közben elveszett, megsérült vagy ellopott megrendelésekért nem tudunk visszatérítést nyújtani.

A felelősség kizárása
3.1 Ezek a fogyókúrás tabletták nem szolgálnak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

3.2 Nem garantáljuk a fogyás eredményét ezen fogyókúrás tabletták használatával.

3.3 A csomagoláson és a weboldalunkon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak.

3.4 Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy sérülésért, amely ezen fogyókúrás tabletták használatából eredhet.

Szellemi tulajdon
4.1 A Weight Loss Pills és minden kapcsolódó szellemi tulajdon, beleértve, de nem kizárólagosan a védjegyeket, logókat és csomagolásokat, a mi tulajdonunk.

4.2 Ön nem reprodukálhatja, terjesztheti vagy értékesítheti szellemi tulajdonunkat előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül.

Alkalmazandó jog
5.1 A jelen Általános Szerződési Feltételekre az olasz jog irányadó, és az olasz jog szerint kell értelmezni, a kollíziós jog elveinek alkalmazása nélkül.

5.2 A jelen Általános Szerződési Feltételekből eredő vagy azokkal kapcsolatos minden jogvitát az olaszországi bíróságok előtt kell megindítani, és Ön hozzájárul az ilyen bíróságok joghatóságához.

A feltételek módosításai
6.1 Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.

6.2 A Weight Loss Pills további használata az ilyen módosítások után a módosított feltételek elfogadásának minősül.

Feltételek a visszarendelt tételekre vonatkozó feltételek

Visszarendelési folyamat:
7.1 Definíció: A visszarendelés olyan cikket jelent, amely ideiglenesen nincs raktáron, de megrendelhető és lefoglalható későbbi szállításra.

7.2 Visszarendelés leadása: A visszarendelés leadásával a vásárló beleegyezik, hogy a terméket kiszállítják neki, amint az rendelkezésre áll. A várható rendelkezésre állás időpontja változhat.

Fizetés:
8.1 Visszarendelés: A visszarendeléskor a teljes összeg kifizetése szükséges, beleértve az adókat, a szállítási és kezelési költségeket és egyéb díjakat.

8.2 Fizetés engedélyezése: A fizetési módot az újrarendelés beírása után azonnal megterheljük, függetlenül a termék elérhetőségétől. A visszatérítéseket visszatérítési szabályzatunknak megfelelően dolgozzuk fel.

Elérhetőség és szállítás:
9.1 A rendelkezésre állás becsült időpontja: A megadott becsült rendelkezésre állási időpont hozzávetőleges dátum, és változhat.

9.2 Szállítási idő: Igyekszünk az újrarendelt terméket ésszerű időn belül leszállítani. Késedelmek előfordulhatnak, amelyekért nem vagyunk felelősek.

9.3 Részszállítások: Előfordulhat, hogy a rendelkezésre álló tételeket a visszarendelt tételektől elkülönítve küldjük ki, ebben az esetben a további szállítási költségeket mi álljuk.

Visszatérítések és visszavételek
10.1 Visszatérítéshez való jog: Ha nem tudjuk a visszarendelést ésszerű időn belül feldolgozni, a kifizetett összeg visszatérítéséről intézkedünk.

10.2 Visszatérítési politika: A visszarendelt tételekre standard visszatérítési politikánk vonatkozik.

A felelősség korlátozása:
11.1 A késedelmes rendelésből eredő károkért való felelősségünk a termékért kifizetett összegre korlátozódik.

11.2 Nem vállalunk felelősséget a következményes, véletlenszerű vagy büntető jellegű károkért.

Irányadó jog és joghatóság:
12.1 A jelen megállapodásra az Európai Unió joga az irányadó, és minden jogvita az Európai Unió bíróságainak kizárólagos joghatósága alá tartozik.

Köszönjük, hogy a LidaGreen.hu választotta fogyókúrás utazásához.